1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Trasa köttet med två gafflar och vänd runt i den återstående vätskan. Slå på mörk ök och bbq-sås. Hacka den röda chilifrukten och strössla över – ta så mycket chili du vill beroende på hur het mat du gillar
Mankangöraså mycket gott av säsongen alla bär och frukter. Men mankan ju även safta och sylta. Vill du ha fler tips på vad du kangöra med dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Om ni dessutom vill göra egen chokladsåsså är detsååååenkelt och såååå gott. Blir det något över såkan ni sätta in det i kylen och mikra det dagen efter (eller dagen efter det)
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Varför inte göra chips på jordärtskocka också. Det enda du behöver har du garanterat hemma. Läs också. Squashchips Ingredienser 1 stor squash 1 msk dill 3 msk olivolja 2 msk vatten Havssalt och nymalen peppar Gör så här Skär squashen i tunna skivor på ett mandolinjärn eller med en kniv
Då är lergrytan bra för det är bara att slänga ner allt i grytan och sen in i ugnen… och lite någon eller några timmar senare plockar man ut en färdig måltid i storkoksformat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.