varför inte vara lite crazy och ta 2 kakor och toppa med pumpa & kanel froyo. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Dags för ett nytt brödrecept. De här naturligt glutenfria frallorna blev riktigt bra. Saftiga och goda. Jag höll medvetet ingredienslistan kort för att skapa ett så enkelt vardagsbröd som möjligt
Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
Godmorgon. Helgfrukostar är någonting jag lärt mig ta tillvara på efter så många år av jobb med ob. Jag har inte riktigt förstått att jag numer har alla helger lediga sålänge Jag inte bokar upp dom – så jag lyxar till dom varje gång iallafall
Det här är allt som behövs, kryddningen är givetvis valfri men jag föredrar som många andra gånger jag gör biffar av något slag – cayenne, svart & vitpeppar, salt och någon torkad ört
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Jag och mamma gjorde scones i helgen men då hade jag både havregryn och filmjölk i. Havregryn är det inte alla som tål och därför bytte jag ut det till boveteflingor och ersatte filmjölken med iMat till dagens scones
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.