Klyfta lök, äpple och dela moroten på mitten och lägg ner i grytan tillsammans med lagerblad. Tag ut steken ur ugnen och skiva upp och lägg i uppläggningsfat med höga kanter
500 g lövbiff. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g lövbiff 1 röd paprika 1 purjolök 1 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 pressad vitlöksklyfta ½ tsk grovmalen svartpeppar 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
Strimla lövbiffen och fräs den tillsammans med löken och vitlöken tills det fått lite färg. Tillsätt grädden och låt allt sjuda en stund innan du reder av med maizenan
500 g strimlat lövbiff ca 2 msk smör 1 st gul lök 200 g champinjoner 1 tsk salt 1 krm malen svartpeppar 1 tsk paprikapulver 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus fransk senap t. 500 g strimlat lövbiff 4 portioner kokt ris
Barnen var skeptiska när jag sa att vi skulle äta BiffStroganoff men sen åt alla med god aptit, så förmodligen låter inte namnet så roligt och aptitretande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.