Bakad fetaost med tomat, oliver, lök och oregano. Det blev ett fantastiskt gott tilltugg vid maten. Servera som en förrätt, ett gott tilltuggg vid maten eller som en varm sallad
Då har vi ett alla tiders bra recept på detta goda tillbehör, eller för er som hoppar över köttet så funkar detta alltså precis lika bra som huvudrätt minsann
1. Sätt ugnen på 250°C. 2. Vispa samman mjöl, bakpulver, salt och hälften av mjölken till en smet. Tillsätt resten av mjölken och vispa till en slät smet
Tillsätt tomatpurén och fräs ytterligare någon minut. 13 msk tomatpuré. 1400 g halloumi 1 gul lök 2 röda paprikor olja, till stekning 3 msk tomatpuré 200 g champinjon 1 msk japansk soja 2 msk grönsaksfond, koncentrerad 1,5 dl vatten 3 dl grädde 1 msk vitvinsvinäger 0,5 kruka gräslök svartpeppar salt