Ingredienser 1 kg fransyska 1 msk Mat & Bak smör 1 dl vatten 1 st gul lök(ar) 1 st morot 1 bit(ar) selleri 0,25 kruka(or) färsk timjan , några kvistar räcker, som dekorering 0 st salt 0 st svartpeppar Sås 0 steksky , från steken 2 msk kalvfond , konc 1 dl vispgrädde 2,5 msk vetemjöl 0 st salt 0 st peppar Till servering 0 st potatis(ar) , kokt, pressad 0 rotsaker , el
Ingredienser Portioner. 4 600 g högrev 200 g rökt sidfläsk 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 10 kvistar timjan 4 dl rödvin 3 msk konc kalvfond 4 dl vatten ev majsstärkelse 400 g kantareller 125 g salladslök smör salt svartpeppar 1/2 kruka gräslök Lägg till i inköpslistan
Rostbiff i marinad. 9 juni 2019 @ 19. 14. Jag tycker om att göra buffe. Men när man ska vara på luffen med husvagnen får man ju tänka lite framåt och förbereda hemma i köket
Du kan även toppa salladen med jordnötter, sesamfrön eller pinjenötter om så önskas. Något som är otroligt gott, fräscht och smakrikt är en asiatisk biffsallad
Hittade detta inlägg som jag visst missat att dela med mig av till er. Lite synd att det dröjt för ni har genom det missat möjligheten att laga denna underbart goda höstgryta