Beluga lentil salad with kale and pomegranate
Vibrant Food Stories
Vibrant Food Stories
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 min Koktid: 20 min Portioner: 4
  • 4 msk tahini
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 1 stor citron
  • 4 msk extra virgin olivolja
  • ½ tsk havssalt
  • Beluga linssallad
  • 200 g belugalinser
  • ½ tsk salt
  • 2-3 stora nävar grönkål, grovt hackad
  • 200 g lila brysselkål, grovt hackad
  • 1 dl granatäpplekärnor
  • 1 msk rapsolja, till stekning
  • svart peppar, efter smak
  • Beluga lentil salad
  • 200 g (1 cup) beluga lentils
  • ½ tsp kosher salt
  • 1 large bunch kale, roughly chopped
  • 2 cups chopped purple brussels sprouts
  • ½ cup pomegranate seeds
  • 1 tbsp canola oil, for frying
  • black peppar, to taste

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.