onsdag, den 5 oktober 2016, kl. 09. 00. Vegetarisk pizzadeg gjord på röda linser. Alltså denna pizzan är så vacker och färglad, man vill bara äta upp den
Just nu gör jag mycket sallader med rödkål i. Rödkål är verkligen både gott, användbart och vackert. Ikväll blev det sallad på strimlad rödkål, förvällda edamamebönor (så vackert ihop), ruccolasallad och smulad fetaost
Skär avocadon i små bitar och päronet i smala strimlor. Tärna tomaterna och skiva rödlöken. Blanda ihop med önskad mängd bladspenat och smula ner fetaost
Här är en rätt där den halländska grönkålen är som bäst, tycker jag. Och så här i mellandagarna är det helt perfekt med något som man vräka i sig mängder av utan att få det minsta dåligt samvete
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra