BBQ-burgare med rökt sidfläsk, majskolv och jalapeñochips
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g nötfärs 10% (ca 150 g/burgare)
  • 1 påse (35 g) Santa Maria hamburger kryddmix
  • 8 skivor rökt sidfläsk
  • i tjocka skivor
  • 4 hamburgerbröd
  • 2 majskolvar
  • delade i 2–3 bitar
  • 4 skivor rödlök
  • 4 skivor bifftomat
  • 4 saltgurkor
  • delade på längden
  • 2 dl isbergssallad finskuren
  • 2 msk Felix hamburgerdressing
  • 4 msk Santa Maria american BBQ sauce hot & spicy
  • Santa Maria tortilla chips jalapeño & sweet tomato
  • 50 g (5 dl) Arla smör/rapsolja oliv grillkrydda
  • 1 påse (150 g) Santa Maria red fusion

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.