Tärna äppletoch stek i lite smör till fin yta, dock med tuggmotstånd kvar. Häll av hälften av buljongen (spara den), tillsätt hälften av grädden och mixa blandningen slät med stavmixer
Den här sommaren har jag ju förmånen att arbeta med svensk rapsgris från Scan och jag kan inte tänka mig något bättre att göra av sidfläsket än att röka det
Pressa de kokta potatisarna och blanda med äggen, krydda med salt & peppar. Potatisbullar är ultimata när du har lite kokt potatis från gårdagen kvar i kylen som du inte vet vad du skall göra med
Det var mycket makrill för några veckor sedan, i samband med vårt besök i Göteborg med omnejd. Grovmald senap, äppleoch purjolök ger en smak som passar lika bra till en god, grillad korv som till varmrökt lax - eller då, som i vårt fall, rökt makrill
Snitta sidfläsketoch fyll med smeten. Mortla rosmarin, svartpeppar och vitlök till en smet. 400 g röktsidfläsk. Lägg på oljad form i ugnen med svålen nedåt på 200 grader i 50-60 minuter. 400 g röktsidfläsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.