Rödvinsbräserad oxkind med rökt sidfläsk och tryfflad potatispuré
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram oxkinder Marinad 2 st Schalottenlök(ar) , hackade 1 klyfta(or) vitlök , hackad 1 msk smör 0,25 kruka(or) timjan , 3 kvistar 1 st lagerblad 4 dl rött vin Sås 0 oxkindsmarinad 1 l kalvbuljong Potatispuré 600 gram mandelpotatis , skalad och sköljd 150 gram smör , rumstempererat 1 dl vispgrädde , varm 0 svart tryffel , färsk, el. 2 tsk svart tryffelolja av bättre sort 0 flingsalt Tillbehör 150 gram champinjoner , tvättade 150 gram rökt sidfläsk , strimlat 12 st cornichons , delade på längden 0 flingsalt 0 svartpeppar , nymalen Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.