Åh, vad underbart skönt det är med fredag och att ha en ledig helg framför sig. För er som vill laga till något smarrigt i helgen kan jag rekommendera denna rätt som jag lagade tillsammans med mina fantastiska syster-söner som båda två arbetar som kock
Dessa är så goda att koka och äta med smör, salt och nymald svartpeppar eller att rosta i ugnen. Har man en juicecentrifug kan man även köra i lite rödbeta i juicen eller riva rödbetor och ha i salladen
Honungsglaserade rödbetor på en bädd av babyspenat med parmesan och rostade pinjenötter. Detta går såklart att äta som ensamrätt, men jag kan lova att det smakade utmärkt med en god köttbit till och lite rödvin i glaset
Själv spenderar jag min på jobbet medan resten av min familj är hemma och söndagsmyser utan mig. Ja, jag hade hellre varit hemma med dem, det ska jag inte säga annat, men jag ska nog reda mig ändå
Idag vart det baconlindad kycklingfilé till middag. Jag fick en hel påse med rödbetor från mamma (som odlade mer än morötter och palsternackor) som står och väntar på att bli tillagad
en bunt ekologiska rödbetor, med blasten. Visste ni förresten att det mest näringsrika sättet att tillaga rödbetor och morötter på är att ugnsrosta dem hela, med skalet på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.