Salta och peppra kycklingfiléernaoch bryn dem i en het panna. Upprepa med varje kycklingfilé och lägg sedan över dem i en ugnsform med baconändarna nedåt
Ta ut formen medrotsakernaoch lägg biffarna uppepå stavarna. Själv spenderar jag min på jobbet medan resten av min familj är hemma och söndagsmyser utan mig
Rostade rotsaker i ugnen och serverade till tillsammans med fetaostcréme, supergott. Jag fick en hel påse med rödbetor från mamma (som odlade mer än morötter och palsternackor) som står och väntar på att bli tillagad
D. e. t. b. l. v. n. m. y. c. k. g. o. d. i. a. ä. S. r. f. å. s. u. h. p. N. j. ,. F. ö. x. R. 2. 5. 3. 0. -. 4. O. é. G. z. 1. 7. (. ). B. L. T. K. 6. d l
Smaka av aiolin med salt och peppar. Lägg äggulor och dijonsenap i en bunke. Stek kycklingfiléerna på ytan till en fin färg (behöver ej vara genomstekta)
Ugnsrostad kyckling medrotsakeroch fetaost i långpanna. Lägg allt på långpanna med bakplåtspapper. Blanda olja och fond i en skål och tillsätt kyckling och rotfrukter, blanda ordentligt
Baconlindad kyckling med grönt äpple, dragon & senap. Smaka eventuellt av med mer senap kryddor. 6 st kycklingfiléer12 skivor bacon1 stort grönt äpple2 msk färsk dragon2-3 tsk dijonsenap0,5 vitlök (solo)1 Citron3 dl grädde3 dl vattenSmör & rapsolja till stekningKycklingfondSalt & svartpeppar. (Kycklingen bör ha en innertemperatur på 72 grader) Servera kycklingen med ugnsrostad palsternacka & brysselkål med brynt smör. Av Petter Ljungberg 6 st kycklingfiléer
Perfekt blir det med lite örter, citron och salt. Vårkyckling har en mild fin smak så krydda inte för mycket och undvik starka kryddor, då försvinner den milda fina kycklingsmaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.