Pepprig ugnsrostad potatis- och grönsakskavalkad med ceasardressing och pinjenötter
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st Sötpotatis
  • 4 st Morötter
  • 2 st Spetspaprika
  • 0.5 st Blomkål Färsk
  • 2 st Citron
  • 2 st Rödlök
  • 1 st Fänkål Färsk
  • 1 msk Svartpeppar Hel
  • 1 msk Flingsalt
  • 3 msk Olivolja
  • 20 g Sardeller
  • 1 st klyftor Vitlök
  • 1 msk Citronjuice - råpressad
  • 0.5 tsk Worcestersås
  • 0.5 tsk Senap Dijon
  • 0.5 dl Majonnäs
  • 0.5 dl Creme Fraiche Naturell
  • 2 dl Parmesanost
  • 1 krm Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 50 g Pinjenötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.