14 rödbetor
200 g getost flytande honung pinjenötter salt ruccolaSkala och koka rödbetorna i ca 20 min.
Skiva dem tunt, och lägg på ett fat. Getosten skivas tunt och läggs ovanpå, ringla över honung efter tycke och smak. In i ugnen i ca 3-5 min på 250 grader. När osten smält lite så är det klart, strö över lite pinjenötter och salt och servera med några ruccolablad.
Toppa med rostade pinjenötteroch lite mer honung innan servering. Lägg på en liten hög ruccolasallad och toppa med en rejäl bit Chevré och ringla över flytande honung
Getosten skivas tunt och läggs ovanpå, ringla över honung efter tycke och smak. flytande honung. När osten smält lite så är det klart, rosta pinjenötter i stekpannan och strö över
Ta ut rödbetorna ur ugnen och ringla honungoch smula chèvre över rödbetorna. Honung. Åt middag med ett par vänner i helgen och vi ville ha lite hösttema på maten så till förrätt blev det rödbetormed chèvre och valnötter
Blanda chèvre, färskost, honungoch peppar och klicka över rödbetorna. Skala rödbetorna genom att gnida av skalet med händerna eller skrapa med skalkniv
lägg upp rödbetornamed nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honungoch flingsalt
Gratinerad chèvre med valnötter ochhonung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
Häll över rödbetorna i en skål (det är sådant här jag skulle vilja ha en skål i keramik till, mamma), häll över en matsked honungoch en matsked balsamicovinäger
Ljumma rödbetormed chèvre ochhonungsdressingHär bjuder vi på sensommarprimören rödbetan som vi lätt ljummar och serverar tillsammans med härlig chévre ochhonungsdressing
Lägg i rödbetornamed lite olivolja i en stekpanna och värm dem på medelhög värme. Koka rödbetorna i vatten med skalet på tills de är mjuka, skala under rinnande vatten låt de sedan rinna av i ett durkslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.