Jag hittadedetta recept på bloggenBakverk & Fikastunderoch tyckte kakan såg riktigt god ut, och att den inte innehöll socker gjordeden ännu bättre (funkar då även för dem som följer lchf)
Jag bestämde mig därför lite hastigt och lustigt för att röra ihop en deg. Jag ville servera ett gott bröd till de smaskiga auberginerullarna, som ni fick recept på igår, men vi hade inte något passandebröd i frysen
Väldigtanvändbargräddersättning som passar både i varma och kalla rätter. Grundreceptet finns på bloggensedantidigare men den här gången valde jag att färdigställaden på ett annat vid
Idag ska vi prata om suicid vilket känns tungt ochjobbigt. Somnade som en sten meddatorn i knät medan jag höll på att skriva de sista kommentarerna i FB-grupperna
Medgrädde, vitt vin, olika sorters fisk och grönsaker blevdet till slut en riktigt njutbar soppa, som dotteroch måg bjöds på till lördagslunch när de kom ochhälsade på
Drabortbakplåtspapprenaoch låt mandelbottnarna svalna av helt plant. Färga eventuellt krämen med några droppar gul hushållsfärg, beroende på hur gult man vill ha det
I så fall bör man har en proteinkälla i den, det kan vara kvarg eller proteinpulver, något nyttigt fett, som avokado, något som mättar bra, som yoghurt, och lite härligabär eller frukt som ger digfibrerochvitaminer
Strimla rödkålen fint ochdelablomkålen i små buketter. Skär körsbärstomaterna i halvor eller kvartar och hacka moroten i stavar alternativt skiva i mandolin
Smula blandningen över rabarbernaoch hallonen. Rabarberpaj i månadsskiftet maj-juni har blivit lite av en tradition att göra, så varför sluta meddet när rabarberpaj är så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.