Kakan är härligtsaftigisig själv så det behövs egentligeningatillbehör, mentill dem ifamiljen som gillarfluffiga krämer rörde jag ihopengräddvaniljkräm, av lika delar vispad grädde ochvaniljkräm, som jag sedan serverade till kakan
Kola ochHallonpaj toppad med maräng och färska hallon, enriktighallondröm. Inspirationenfullkomligen blomstrar här som ni kanske märkt, jag fullkomligen älskar att stå i köket och förvunna iniminfenalillakreativa värld
Sallad av rabarber, fänkål ochselleri (av Yotam Ottolenhgi). En sallad, perfekt för sommarenspicknickar, enkel att förbereda och funkar bra till både bröd ochgrillat av olika slag
Himmelskt gott är smakkombinationenrabarberoch jordgubbar. Nu har jag ävenöverlåtitminrabarberplantatill snäckorna sedan midsommar för att jag ska få lika mycket nästa år med (+ att det är mer oxalsyra i dem nu, vilketiofsoskadliggörs när man har mjölkprodukter till)
Innanserveringen pyntade jag dem med färska hallonoch mörk god choklad som var finhackad. Koka upp grädde med sockret ta från plattan och krama ur vattnet ur gelantinbladenochvispa ned dem igräddenoch sedan vispar du i kessellan
Blanda socker ochvattenien kastrull ochtillsättrabarberochhallon. Blev liteinspirerad av JamieOliver då han gjorde endrink som riktigt föll migismaken, då det va både mjölk ochrabarberiden
Paj med rabarberochhallon är aldrig fel. 2 dl vetemjöl2 msk socker100 g smörBlanda först mjöl, smör och 2 msk socker tillen smuldeg. 4 stjälkar rabarberhallon1,5 dl sockerLägg ifruktenoch socker ien ugnsfastform. Smula över smuldagenoch grädd iugnen 20 minuteri 225 grader. 4 stjälkar rabarber. 20 minuter
Självklart kan du själv bestämma hur söt du vill att just dinrabarberochhallon kräm ska vara det är bara att tippailite mer av det söta så att smaken passar dig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.