Böngratäng med spenat, fetaost och örter
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Böngratäng med spenat, fetaost och örter
  • 4 - 5 portioner 500 g fryst bladspenat, upptinad och väl avrunnen
  • 400 g kokta vita bönor (se här) alternativt 2 tetror eller 2 normalstora plåtburkar med konserverade naturella vita bönor
  • ½ tsk salt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 2 - 3 krm vitlökspulver
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl standardmjölk (med 3 % fett)
  • 150 g fetaost eller salladsost
  • 2 krm torkad timjan
  • 1 krm torkad rosmarin
  • ½ tsk torkad oregano
  • 1 msk hackad färsk basilika
  • lite matfett till att smörja formen med

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.