Den här salladen är supergod och mättande. Perfekt som matlåda. Jag brukar ofta köpa en burk med blandade bönor, kikärtor och matvete från Zeta, den är jättegod
den här salladen passar perfekt på buffé oavsett det är sommar eller vinter. 1 burk kidneybönor1 burk borlottibönor1 burk svarta bönor7 marinerade soltorkade tomater1 msk rödvinsvinäger2 msk fin olivolja1 tsk flytande honungett litet knippe färsk oreganoflingsalt & pepparskölj bönorna och låt rinna av
I helgen var min kompis Köttätaren på besök. Han är en finsmakare som livfullt kan berätta när han käkade en pastarätt med fyra ostar i Schweiz – hur de olika smakerna kompletterade varandra inne i munnen
Detta är en vegetarisk sallad, men det finns protein i både mozarellaosten och bönorna. Idag åt vi den här salladen till kvällsmat, ibland ska det vara enkelt
Blanda samtliga grönsaker och bönorna och smaka av med salt, peppar,olivolja och vinäger. Avsluta med att lägga på fetaosten, skuren i små tärningar eller smulad och ringla över lite extra olivolja
Riktig vitamin bomb så här mitt i vintern1 burk kokta kidneybönor1/2 finhackad rödlök2 små blodapelsiner4 st morötterolivolja, balsamvinäger, salt och pepparskiva de skalade morötterna tunt, skala apelsinerna och tärna de
Denna sallad kan ätas som en huvudrätt eller som tillbehör till grillat. Som huvudrätt räcker den till tre fyra personer, och som tillbehör till cirka sex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.