En nyttig libanesisk salladmed fantastiska smaker. Förslag på grönsaker att blanda i salladen. Gröna linser som får marineras i en syrlig vitlöksmarinad tillsammans med mynta och persilja
Blanda samtliga grönsaker och bönorna och smaka av med salt, peppar,olivolja och vinäger. Avsluta med att lägga på fetaosten, skuren i små tärningar eller smulad och ringla över lite extra olivolja
Servera med färsk baguette eller liknande bröd. Inte behöver man glömma sallader bara för att det spöregnar och är kallt ute, inte - servera salladenvarm, bara
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Lättaste salladen i världen men oj vad gott det är. Blanda medbönorna, olivolja, pressa ner limesaften, smaka av med salt och peppar och klipp slutligen ner oreganon
Skölj all sallad och tomater. Smaka av med salt och peppar. Blanda sallad och tomater i en salladsskål. Späd med lite vatten om dressingen är för tjock
Krydda med salt och peppar. Fördela ugnsgrönsaker och spenat i fyra tallrikar, strö över solrosfrön, pressa över citron, ringla över olivolja och avsluta med lite salt och peppar
Putsa kycklingfiléerna och skär dem i bitar, stek dem i rapsolja och krydda med salt och peppar. Det här är en varm matig sallad eller gryta av kyckling, ris och många grönsaker
Lägg upp bönsalladen i djupa tallrikar med halloumi ovanpå. Upprepa en gång till med försiktig hand. Skölj kidneybönor och black eye bönor genom durkslag och lägg i en skål
Servera med bulgur och toppa med persilja. Häll av bönorna. Fräs bönor, broccoli, paprika i smör-&rapsolja ca 3 min i stekpanna. 1 burk blandadebönor à 400 g
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.