Lättaste salladen i världen men oj vad gott det är. Blanda medbönorna, olivolja, pressa ner limesaften, smaka av med salt och peppar och klipp slutligen ner oreganon
Idag fick avokadon toppa min sallad som jag slängde ihop av lite rester i kylen. Skär potatisen i bitar och lägg ovanpå, tillsammans med tonfisken och tomaterna
Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Nyponmarmelad med muscovadosocker. Nyponen lyser röda och även de är fulla av nyttigheter. Med vanilj. Ett av Hirams klassiska recept är Värmlandstårtan som går bra att lägga i frysen och ta fram när det är dags för kalas
Servera med en sallad på röd mangold/blodgrape/kapris, eller bladspenat/apelsin/groddar/tofu eller varför inte en krispig äppelsalladmed kinakål och granatäpple
Ta ut potatisen ur aluminiumfolien, skär ett snitt för att öppna dem och fyll dem medkålsallad. Blanda majonnäsen med socker, vinäger, senap, salt och peppar och rör ner i kål- och morotsblandningen
Hyvla moroten med en potatisskalare eller liknande. Salladenmed krispig cosmopolitansallad, hyvlad morot och vita bönor blandade jag med lite örter och en gnutta chili
Jag tycker den är så god att jag till ochmed blandar tärningar av vattenmelon i pastasalladen. Den ger salladen en spännande smak med karaktär samtidigt som den binder samman spenaten, mangolden, mache eller vad jag nu har för bladgrönt i salladen för dagen
Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.