Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss
Salladpå vattenmelon, gröna bönor och babyspenat babyspenat och röd mangold färska gröna bönor gul paprika vattenmelon rostade solsosfrön, sesamfrön och hel spiskummin flingsalt auberginecreme Rosta frön och kryddor i en torr stekpanna
Riktig vitamin bomb så här mitt i vintern1 burk kokta kidneybönor1/2 finhackad rödlök2 små blodapelsiner4 st morötterolivolja, balsamvinäger, salt och pepparskiva de skalade morötterna tunt, skala apelsinerna och tärna de. 1 burk kokta kidneybönor
Det vackra vårvädret gör att jag känner mig väldigt sugen på lätt mat som sallader just nu. Ikväll efter en joggingtur blev det en snabb och somrigsallad till middag
Och ändå är där fler prylar i salladen som jag inte fixade att skriva ut i titeln. De allra största kan du skala av ett lager på så blir de inte så sega
Häll upp på tallrikar och smula ner fetaost, ringla över lite olivolja och peppra. Fräs lök, vitlök och bönor i olivolja i en kastrull utan att det tar färg
Under semestern när man har som mest tid kan det nästan verka lite motsägelsefullt att vilja att matlagningen ska vara snabb och enkel, men att vara ute i solsken och må gott både ger och tar på krafterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.