Pizzabotten med spenat och gröna ärtor. Vi har sagt det förut och säger det igen, EAT THE RAINBOW. En "vanlig" pizzabotten är ju egentligen urtråkig, så varför inte hotta upp den med some colour
Och det här gäller både boenden som drivs privat och de som drivs i kommunal regi. Och hur ORKAR ni - som faktiskt jobbar nära och i verkligheten - med alla besparingar och nedskärningar
Vetemjölet är utbytt emot havregryn och majsmjöl och du som vill göra glutenfria muffins behöver bara se till att du köper havregryn som är märkta glutenfria
Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken. Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla
Fram till jul är det den bästa tiden på året tycker jag. Thaisoppa med röd curry och kokosmjölk. Idag är det en härlig vårdag på utsidan och fåglarna sjunger ikapp
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Det känns helt otroligt, och det ska sannerligen firas. Kika in i morgon, så lovar jag att det blir en utlottning med lite smått och gott matnyttigt som jag plockat ihop och som kan användas i matlagningen
Ännu en natt med raggisar och långkallingar. Den kan dock göras både laktosfri och mjölkfri med mjölkfritt margarin, någon alternativ gräddsort och mjölkfri vit choklad
Äppelpaj och vaniljsås blev det idag när vi hade vänner på besök. Sist jag gjorde en vaniljsås blev det mer som en kräm och hade nog passat utmärkt i en tårta
Igenmulen himmel, snöglopp och isiga vindar. Man får försöka ta in våren med alla möjliga trick, t ex genom att bjuda på en vårlig paj med fyllning av både lax, spenat och sparris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.