Garnera med dragon. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Ta vara på köttskyn som bildas och koka ner den till sås, kanske med lite av marinaden i. Om du hellre vill kan du först skiva, sedan pensla skivorna med marinad och snabbt, snabbt grilla på dem så att de blir varma
Men jag bakar så gott som alltid glutenfritt, med naturliga och rena glutenfria mjölsorter, ochförsöker i övrigt satsa på mat som är så oprocessad, naturlig och närproducerad som möjligt
-) Mmmmm som i Mannerström-style. Smaksätt med salt, lite soja, vit- och svartpeppar. -). Jag föredrar att använda bara grädde som hälls direkt i pannan efter stekningen av järparna
Man märker att de har blivit äldre - numera blir deras bakverk minst lika bra som mina - tidigare var anledningen till att de var medoch bakade var väl mer för att de skulle få känna sig delaktiga
Avslutade kvällen med att lyssna lite på Eva Cassidy. Du som är klar och nöjd med recept ochså stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det sågså himla läckert ut och kunde inte sållaså hårt bland bilderna jag tog
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.