I förra veckan berättade jag om minveganska kladdkaka som istället för ägg innehållerkikärtsspad. Smaken är riktigtchokladig, ochkonsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen
Eller lösfrys skivornaoch ta fram ochtinanär du ska göra tårtan. Ett tips från mintid på restaurang när jag gjorde många smörgåstårtor, är att fukta brödskivorna med litevichyvatteninnan de läggs ihop med fyllningen
Sen kan man toppa med det man vill, grädde, lemon curd, kesella, glass, bär, choklad, etc. Denna helg bjuder på mini-semester för migoch barnen tillsammans med bästa vännen Lindaoch hennes barn
Vispaicitronsaftenochvispatills du kan bildatoppari marängen med visparna. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sigliteknepigtoch det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna ihärlighen
Det är extra viktigtnär det gäller glutenfritt bröd, som nästan är omöjligt att få tilllikaluftigtoch "mufsigt" (som min svägerska brukar säga) som ett vanligt bröd - såvida man intevill använda en mix baserad på vetestärkelse
Jag älskar utmaningar, så när jag fick ett önskemål här på bloggen om att göra en glutenfri, mjölkproteinfri, nötfriochäggfritårta så tog jag såklart tillfällettill att testa på
Kokos som topping. Även allergiker kan mumsa isig sötsakerna utan problem då de är glutenfria (använd rena havregryn eller boveteflingor om du reagerar på havre), mjölkfriaochäggfria
Det blirtårtatillövriga gäster men den innehåller ju både gluten och mjölkprodukter och ägg. Så det blir en veganskochglutenfri kladdkaka ochtill det blir en typ av grädde som är gjord på soja/havre
TOPPING. Pannkakstorsdag med veganska, glutenfriaproteinpannkakor med kokosgrädde och bär. Pannkakorna är glutenfria*, mejerifria, utan nötter och utan ägg
Skär bort topparna på båda zucchinierna. Den innehåller varken kött, pasta, mjölk eller ost och passar därför glutenintoleranta, laktosintoleranta, mjölkproteinallergiker, vegetarianer/veganeroch självklart alla andra också
I botten gömmer sig en glutenfribrownie som är toppad med ett lager av hallonpannacotta, och sen har jag i en större form hällt chokladmousse över alltihop, så det är först när man skär itårtan som man upptäcker att det finns lager av brownieoch pannacotta innei
När blomkålen är färdig, lägg ner den med, ochmixatillsblandningen är mjuk ochordentligtmixad. Vi tänkte bjuda på en lasagne som inte tar på samvetet, då den är glutenfri, vegansk, och helt utan tillsatt fett
Veganskaochglutenfria kex på bara tre ingredienseroch som barnen tycker om. Det här blev kex att ta med på resan och som passar att lägga ner på vilken utflykt som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.