Smaka av med salt och peppar. Ansa och dela svampen. Smula över fetaosten. Garnera grytan med några kvistar oregano och servera med en grönsallad, ris eller potatis
Toppa omeletten med rucola, avokado, smulad fetaost, gräslök och chiliflakes. Jag lagade den här fantastiska omeletten för någon vecka sedan när jag hade massor med äggulor över efter min marängtårta Receptet på omeletten hittar du nedan Den är mättande men ändå med få kolhydrater vilket passar dig som vill äta lite mer hälsosammare
Igår gjorde jag en matig couscoussallad av det som fanns hemma och serverade med en kall vitlöksås. Tillsätt ruccola/spenat och smula sedan över fetaosten, lägg även i oliver om du vill ha det
400 g pappardelle 2 bananschalottenlökar, skalade och finhackade 1 röd chilifrukt, finhackad 2 citroner, finrivet skal och saft 0,75 dl olivolja, mild 2 g äggula 150 g fetaost 400 g svamp, t ex skogschampinjoner eller kantareller 1 kruka färsk dill, hackad salt peppar olivolja, till stekning
Bryn kycklingen runt om i en stekpanna tillsammans med smör, hackad vitlök och salt och peppar. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i kycklingen och strössla över svamp
Om du vill göra en ännu enklare variant av den här auberginegratängen går det bra att helt sonika varva färdigkokt tomatsås med färdigriven ost och grillade aubergineskivor i en form och grädda direkt
Skär osten i tärningar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 300 g fetaost. Baka i ugn i 15 minuter. Lägg upp osten på ett fat och ringla över honung och olja
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.