Smaka av med salt och peppar. Smula över fetaosten. Ansa och dela svampen. Skala och grovhacka löken. Garnera grytan med några kvistar oregano och servera med en grönsallad, ris eller potatis
Igår gjorde jag en matig couscoussallad av det som fanns hemma och serverade med en kall vitlöksås. Tillsätt ruccola/spenat och smula sedan över fetaosten, lägg även i oliver om du vill ha det
400 g pappardelle 2 bananschalottenlökar, skalade och finhackade 1 röd chilifrukt, finhackad 2 citroner, finrivet skal och saft 0,75 dl olivolja, mild 2 g äggula 150 g fetaost 400 g svamp, t ex skogschampinjoner eller kantareller 1 kruka färsk dill, hackad salt peppar olivolja, till stekning
Bre ut tomatpurén på knäckebrödet och lägg på toppingen som på en vanlig pizza. Skär pizzan direkt när den kommer ut från ugnen då den är lite "mjukare" då än om den får stå och svalna en stund
Bryn kycklingen runt om i en stekpanna tillsammans med smör, hackad vitlök och salt och peppar. Skär fetaosten till stavar och strimla rödlök och soltorkade tomater
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Fetaost biffar med soltorkade tomater. Smaka av med salt och peppar. Potatissallad med sparris. Smula ner fetaosten i färsen, viltkryddan och salta och peppra efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.