Smaka av med salt och peppar. Rör om då och då. 13 vitlöksklyftor. 11 grön paprika. 11 zucchini. 11 aubergine. 11/2 dl vittvin. 1olivoljatillstekning. 1svartpeppar, malenSkala löken ochvitlökenoch skär ibitar. 1Kärna ur och skär paprikanibitar. 1Skär zucchinini halvmånar ochauberginenibitar. 1Stek löken ochvitlökeniolivoljai en vid kastrull, lägg ipaprikan, zucchininochauberginenoch fräs allt irikligtmedolivolja. 1Lägg i tomaterna och häll på vinet. Koka upp och sjud i 15–20 minuter under lock
börja med att finhackachiliochvitlökoch mortla medolivoljaochspiskummin. det beror lite på hur man ser det, hur starkt man kryddar och hur man serverar
Servera såsen med nykokt pasta och smula över den sistafetaosten. Imorgon ska jag ioch för sig sälja saker på en loppis, vilket ju kan bli ganska intensivt det med kan jag tänka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.