Blanda ägg, vitvinsvinäger och en matsked smör i en skål. Servera ovanpå omeletten. Tillsätt MiFUn och fräs den försiktigt, rör om då och då, och tillsätt purjolöken i slutet
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
I lördags lagade Håkan till en riktigt smarrig gratäng med sötpotatis, vanliga päror, rosmarin ochfetaost, härliga smaker som tillsammans bjöd smaklökarna på en riktig festlig lördag
Både smak och konsistens är ruskigt likt originalet (maken tyckte till ochmed att det kändes lite fel att äta morotslaxen eftersom det kändes som att äta riktig lax)
Mer gott med zucchini är dessa goda Zucchinirullar med mozzarella och betsås. Jag använde gulbetor idag men både rödbetor och polkaberor är också mycket gott till
Sänk värmen något och häll i omelettsmeten. Vispa ihop ägg med grädde, salta och peppra. Rör lite i bottnen så att all smet kommer i kontakt med värmen i bottnen
Men här kommer receptet på en omelettmed skinka, champinjoner ochfetaost. När omeletten börja stelna, vänd omelettenmed hjälp av en tallrik och låt omeletten glida ner igen i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.