Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. Antingen äter man rätten som den är med en liten sked eller som jag gör, skedar upp härlighetenoch lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Så ända ini hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Spritsa så att strängarna går parallellt längs med plåtens långsida
Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar tillsig där inne. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost ochquinoa som nästan påminner om köttfärs här
och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Ta ut äggen i god tid så att de blir rumsvarma, viktigt så attinte chokladkrämen skär sig när du gör den
I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus ochvit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
att så många av er uppskattarmina recept här inne, det sporrar migatt baka ännu mer och får migatt gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Eller rättare sagt så får jag erkänna att det var första gången jag provade sötpotatisoch njaaa, inte något jag gjorde vågen över, enligtmina smaklökar var de för söta
Hon har kommitini en period där hon pratarväldigt mycket om miljönoch vad man kan göra för att motverka miljöförstöringochkommit på attvifaktiskt bör äta mindre kött här hemma ( älskar när barnen tar egna initiativ
Bred hälften av fyllningen över plattanoch rulla ihop den som en rulltårta. Kavla ut den ena degen till en tunn rektangulär platta på mjölad arbetsbänk
När jag var litenoch andra barn tjatade om att köttbullar och pannkakor var deras favoriträtt så kunde jag kontra med räksmörgås, raggmunk, kålsoppa eller inlagdströmming
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Vad bjuder man frälsta köttätare på för nåt som de kan klappa i händerna lite åt, liksom kunna förstå att vego-kost är bra ochinte ba *rynka på nästan* och drar "jaha vad är detta för kaninmat"-snacket
Råd och recept är till för att delas, men på vägen sker ofta liteförändringar. ) För det är precis vad som behövs för att rabarberkompotten ska få tidatt koka ihop, tålamod
ochnågontingattdricka,. Någontingatt äta,. Det ligger mycket sanningi dessa rader och allt detta innehöll lördagen, middag med gott vin, efterrätt med mer vinoch allt detta i sällskap med minälskling (hmm det där blev lite väl sötsliskigtinser jag)
Om något är svårt är risken stor att jag kommer misslyckasoch det gillar jag inte. Anledningentill varför jag inte gjort sufflé, är för att det sägs vara så svårt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.