Men för ett par veckor sedan gjorde jag denna laxhistorien medfetaost och soltorkade tomater. Mosa fetaosten, riv vitlöken, strimla basilika och de soltorkade tomaterna
4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Men för ett par veckor sedan gjorde jag denna laxhistorien medfetaost och soltorkade tomater. Mosa fetaosten, riv vitlöken, strimla basilika och de soltorkade tomaterna
Och denna bakade feta med oregano och chili och körsbärstomater känns lagom lätt men värmer också lite under vintern samtidigt som den faktiskt smakar sommar
Ugnsbakad torsk på Veras sätt. Smaka av med vitt vin och fond. Dela tomaterna och lägg på fisken. Servera med kokt potatis eller som vi gjorde ångkokta morötter och potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.