Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter. Och detta med att ha kesella i degen är bara en myt (enligt experterna)
Det går även att göra i ugnen om du vill förbereda röran innan. Couscoussallad med fetaostcous cousgrönsaksbuljontärningfärsk spenatavocado+citronsaftrödlökgurka tomatfetaost i oljaKoka cous cousen i vattenoch grönsaksbuljong
Jag tycker personligen att man ska få in lite crunch i varje rätt, från kall till varm. Anledningen till olika texturer och konsistenser är för att få rätt balans genom hela rätten
Ha gärna en sprayflaska med vatten nära till hands så köttet inte bränns av uppflammande eldlågor. Skala vitlöksklyftorna och krossa dom lätt med den platta siden av kniven
Köttet stekte jag sedan om alla sidor så att köttsaften stannar inne för att sedan ugnsbaka köttet illsammans med stora körsbärstomater, sparrislängder, squashtärningar, delade lökhalvor från knippe
Putsa gåsen på överflödigt fett och koka det i vatten. Blötlägg katrinplommonen i vattenoch konjak. Skär loss klubborna och confitera med några lagerblad och timjan tills köttet börjar släppa från benen
Det som vi tar med oss från vår viktnedgång är det vi ska behålla även i den nya vardagen, t ex äta havregrynsgröt till frukost, promenera istället för att ta bilen osv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.