Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Annat jag brukar servera till är blomkålsgratäng, broccoli och blomkålsmos, stuvad vitkål eller en rättikagratäng, med andra ord är det bara fantasin som sätter gränserna på vad man kan bjuda till de här burgarna/biffarna
Vi började medatt dela på en sashimi, sen tog jag hummertacos och tonfiskfritters medan min man tog en laxtartar och en ceviche på oilgrimsmussla och sotad avokado
När jag går runt i butiken och vänder, vrider, känner, luktar och tittar på varenda vara brukar jag ofta komma hem med saker jag aldrig provat eller absolut inte vet vad man gör med dem
Att göra en efterrätt på bara olja, socker och lite grahamsmjöl lät spännande och jag väntade mig en smakupplevelse i klass med morotshalwa, kulfi eller mysore pak, men det blev det inte
Fast allra godast är nog att bara äta dem med ett riktigt gott smör. Pälsa på er, ta med er filtar, servera en varm välkomstdrink med äppelmust, rom, kanel och stjärnanis
Frukter är tacksamt att duka med, på så vis kan man ju njuta av dom två gånger. Vi börjar festrapporten medatt bjuda er på efterrätten vi serverade, den hette något så tjusigt som "Flan" vilket helt enkelt är en en spansk version av brylépudding
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.