En födelsedag är ett bra tillfälle att bjuda hem familjen på en fika eller kanske lite middag. Har i år vågat mig påatt plocka både Fårticka och Karl-Johan, och dessa gav extra god smak till svampsåsen
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Sitter och lyssnar påmattrenderpå Arlas pressfrukost på Årets Kock. Husmor Lisas produkter passar fint in i trenderna även om jag hoppas att det inte bara är en trend utan är här föratt stanna länge
Jag gick morgonpromenader på stranden varje morgon med min kompis, letade upp ett hotell-gym (det fanns inget på det hotellet vi bodde på) som jag tränade på, jag hade med mig havregryn och proteinpulver som jag åt till frukost och mellanmål, jag köpte tonfiskburkar och champinjoner på burk (det var det enda nyttiga som fanns i livsmedelsbutiken där) och åt till lunch på stranden och jag åt grillat kött/fisk med sallad till middag medan mina vänner åt pizza
1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kanske dags att se över sin hallonbuske som jag köpte nere på Hallongården utanför Trelleborg. Jag är ändå så glad över era kommentarer och att ni fortfarande väntar på trevliga och goa inlägg ifrån mig
Jag älskar den spanska osten, machego, som är därför ett måste på en tapasmiddag tycker jag. Han beställde till och med extra albondigas efter middagen när vi var i Spanien när vi andra beställde in dessert
Det märks i trädgården, som de senaste dagarna har varit fullsatt med fikande gäster, och i går hade någon lagt in en annons i dagspressen med en påminnelse om de kvarvarande öppetdagarna med liten hint om att extra goda kakor kom att serveras på silverfaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.