Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
) det enda TV-programmet som jag tittar på (och älskar. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt med höga kanter och fördela blandningen jämnt och tunt över plåten
Mycket inspiration till receptet kommer från Meatheads fantastiska grillbok. Grillad majs ska vara lite klibbig i karaktären så jag kör den i sin helhet skalad pågrillen
Det är bara fyra dagar kvar till julafton och vi bjuder på ett receptpå knäck, ett väldigt populärt julgodis som jag tyvärr inte är ett fan av, men min sambo tvingar mig att blogga om det
Passar både attgrilla eller att göra i ugnen. Mattias och barnen hade premiär för sommarsimskola ikväll, vi anmälde båda barnen till Härnösims Pingvin-kurs, där de börjar med frisim istället för som i kommunala med bröstsim
Platta ut färsen till en stor tunn rektangel. -salt, vitpeppar, kött och grillkrydda. En dag i veckan såg jag en fylld grillad köttfärslimpa på Facebook men när jag väl skulle göra den hittade jag inte igen den så det här kommer min variant av grillad köttfärslimpa som blev en succé bland gästerna
Med en Sous Vide-stav låter du köttet bli tillagat i vattenpå den temperatur du vill uppnå. Gremolatan gör du genom att hacka persilja och blanda med flingsalt, olivolja, rivet citronskal och pressad vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.