Lös upp jästen i vattnet i en bunke. Låt svalna på galler. Idag provade jag brödet som jag bakade igår och åt det till frukost och det blev lika bra som vanligt
Tillsätt salt , arbeta lite till och baka ut till baguetter. Här gjordes ett ganska enkelt bröd, och det går säkert att hitta andra varianter som blir ännu bättre
Vispa äggen luftiga så att dom får en ljusare gul färg samt ett mjukt skum. Tätt efter lingon – och zucchinibrödet kommer detta som mest bakadebröd av er läsare
Låt svalna på galler. Hittade ett kanonrecept av Fredrik som var med i Hela Sverige bakar. Smörj en avlång brödform med lite rapsolja eller lägg i ett bakplåtspapper
Dock kräver det ofta att man går upp extra tidigt för attbaka det här brödet, för även om man jäser det över natten eller gör en bakpulvervariant så behöver de sin tid i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.