Vänd ner växelvis med smör/chokladblandningen och rör till en slät smet. Eller jo, det har jag väl egentligen fått, men det är inte helt lätt att låta bli det
Bryn sedan kycklingen med skinnsidan neråt i en het panna med olivolja så att skinnet blir gyllene. De yttre bladen kommer brännas men det är bara att skala av när kålen är klar
Tillsätt lättkokta haricots vertes som spolats med kallt vatten. Stek kycklingen så att den får färg. Salta och peppra och efterstek så att den blir helt genomstekt
Billiga ingredienser, enkel tillagning, och dessutom ett recept som med några enkla modifikationer kan bli både helt vegetarisk (samt vegansk respektive helt fri från mjölkprodukter, om man utesluter parmesanosten) - det läns nästan lite för trendigt för att vara jag
4 1 kg färskpotatis (skrubbad) 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt salt och svartpeppar Örtolja 2 dl blandade hackade örter (t ex persilja, basilika och timjan) rivet skal och juice av 1 citron 2 rivna vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. Salladen som skulle bestå av rödkål, apelsin, persilja och rostade valnötter påbörjades så att denna kunde stå och dra till sig smakerna något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.