För attfå ut det mesta av saffranssmaken så blanda den gärna med lite lite sprit innan. Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. Antingen äter man rätten som den är med en liten sked eller som jag gör, skedar upp härligheten och lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan attfå äta den två gånger på en vecka. Om någon har ett supertips på hur man lyckas bäst med attfå en skinnsoffa ren utan att torka ut skinnet blir jag mer än tacksam
Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar till sig där inne. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
Inga större fel med det för dels är det en mindre miljöpåverkan av att äta lite mer grönt, och vegetariskt portein är jäkligt mycket billigare än animaliskt kött
att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig att baka ännu mer ochfår mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Eller rättare sagt så får jag erkänna att det var första gången jag provade sötpotatis och njaaa, inte något jag gjorde vågen över, enligt mina smaklökar var de för söta
Jag vill att barnen ska kunna klara det mesta när det är dags att flytta hemifrån sen är det bra att de får lära sig ta ansvar tidigt, det är ju mycket som ska göras i ett hem för att det ska fungera
När jag var liten och andra barn tjatade om att köttbullar och pannkakor var deras favoriträtt så kunde jag kontra med räksmörgås, raggmunk, kålsoppa eller inlagd strömming
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.