Börja med den vita såsen och avsluta medlasagneplattormedlitevit sås ovanpå. Ta fram en ugnssäker form och varva den vita såsen, lasagneplattorna, spenat, smulad fetaost och tomatsås
Jag får väl återkomma med ett recept på en tomatfri, vegetarisk stroganoff vid ett senare tillfälle, så att ni kan jämföra och se vilkenvariant som ni tycker är godast
Du kan behöva ta av woken från plattantilloch från så de inte bränns om du har för varmt. Det här grundreceptet innehåller en hel del ägg, så om du vill göra det veganskt så rekommenderar jag dig att kanske smula sönder litesilkestofuoch blanda ner iställettillsammansmedlite extra maizenaidressingen för konsistensen
De ska bara mjukna lite, ochfår absolut inte kokas mosiga. Om du hoppar över morötter och ärtor ochi stället ökar på med andra "tillåtna" grönsaker passar gratängen även dig som äter enligt LCHF
) och fylla dom med en massa god sallad så blir dom riktigt mättande också. Det är lite ”lättare” och när det är varmt ute så vill man intealltid äta varm mat
Smörj en ugnssäker form och varva tomatsås, lasagneplattor, ostsås soltorkade tomater ocholiver. Hacka vitlökoch lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör
Jag lade tilllinserimin stroganoff för att få upp proteininnehållet, ändrade litei mängderna och serverade med matvete istället för ris, men iövrigt lånade jag receptet rakt av ifrånLinnéa
Skolbarnen far knappast illa av en vegetariskmåltidi veckan om de får kött ochfiskövriga dagar, ochinte tycker jag det är särkiltpekpinneaktigt heller som en del påstår
Vi har blivit uppassade med god mat både lunch ochmiddagar. Väldigt gott för både kropp och själ. Så har viinlett husvagnsåret genom att bo i den iValliden hela helgen
Fast det så klart - har ni en flaska bubbel kvar som nivillskicka så protesterar viinte. Zucchinibiffarmedhalloumiosti, hur goda och mättande som helst är dom speciellt om äter ni dom tillsammansmed en sallad och en god kall sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.