Asiatiska färsbullar med nudelsallad
www.anamma.eu
www.anamma.eu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g Anammas Formbar Färs av soja eller av ärta
  • 10.5 gul lök
  • 12 msk finriven färsk ingefära
  • 10.5 finhackad röd chili
  • 12 msk japansk soja
  • 12 krm salt
  • 12 krm peppar
  • 12 krm torkad koriander
  • 11 msk vegetabilisk olja
  • 1250 g risnudlar
  • 11 röd paprika
  • 10.5 mango
  • 175 g sugersnaps
  • 165 g bladspenat
  • 12 msk finhackad färsk koriander
  • 12 msk färskriven ingefära
  • 10.75 dl japansk soja
  • 11 msk råsocker
  • 1 Saften från en halv lime
  • 11 msk sesamfrönRecept <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Skala och riv lök och ingefära. Kärna ur och finhacka röda chili. Häll i soja, lök, torkad koriander, ingefära och chili i färsen. Salta och peppra. Rulla till Anammas formbara färs. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Strimla paprika, hacka koriander, skär mango och sugersnaps i mindre bitar. Blanda ner i nudlarna. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Häll soja, ingefära, chili, råsocker och limejuice i en skål, blanda tills sockret har lösts upp en aning. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Rosta sesamfrön i en torr stekpanna, låt svalna. Häll sojablandning och sesamfrön över nudlarna och blanda runt. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Stek färsbullarna i olja. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Toppa gärna med färsk koriander, en limeklyfta och en rejäl klick vegansk srirachamajonäs Dela <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> print Created with Sketch.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.