Vegofärssås med spaghetti
www.anamma.eu
www.anamma.eu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 325 g Anamma vegofärs
  • 11 msk rapsolja
  • 11 gul lök
  • 11 morot
  • 12 vitlöksklyftor
  • 12 msk tomatpuré
  • 1600 g krossade tomater
  • 12 st tärningar grönsaksbuljong
  • 11 msk balsamvinäger
  • 11 dl vatten
  • 11 tsk torkad timjan
  • 11 tsk torkad oregano
  • 11 tsk strösocker
  • 1 Salt
  • 1 Peppar
  • 14 portioner spaghettiRecept <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Finhacka lök och vitlök. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Riv moroten grovt på rivjärn. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Bryn den Anammas frysta färs i olja i en stor stekpanna eller kastrull. Blanda i lök, vitlök, morötter och tomatpuré. Låt fräsa tillsammans i ca 3 minuter. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Tillsätt krossade tomater, smulad grönsaksbuljong, balsamvinäger, timjan och oregano. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Sänk värmen och låt såsen sjuda i minst 15 minuter. Smaka av med salt och peppar. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Dela <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> print Created with Sketch.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.