Ingredienser Portioner. 4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lägg ner tillsammans med de andra grönsakerna och woka i någon minut innan du blandar i nudlarna. Blanda samman alla ingredienser till dressingen och rör ner den i nudelsalladen
Servera grillspetten medglasnudelsalladen, hackade jordnötter och en klyfta lime till. Skölj av med kallt vatten och låt droppa av ordentligt i ett durkslag
Servera med färsk koriander samt en skvätt ljus soja och sweet chili sås. Halvera i så fall mängden nudlar, eller blanda ut med ytterligare grönsaker ifall du lyckats få rester över från salladen
Förbered den antingen helt och hållet, förvara i kylen och servera den kall, alternativt grilla eller ugnsstek den marinerade fläskfilén och servera den varm ihop mednudelsalladen
Tweet Pin It Skriv utNu när det börjar bli lite varmare och ljusare ute så kan det vara gott med lite lättare mat till lunch och idag testade vi att göra den här asiatiskanudelsalladenmed biff som blev himla god
Servera grillspetten medglasnudelsalladen och en klyfta lime till. Dela rädisorna på mitten, hyvla morötterna, gärna med mandolin eller potatisskalare, skiva sockerärtor på längden och skiva salladslöken tunt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.