7 nummer
De tidningarna man har att välja på är veckorevyn , topp hälsa och allt om mat. Själv klart blev det ju allt om mat. Ska bli roligt och få prov läsa den. Så är du sugen på en gratis tidning så var för inte öppna kylskåpet och se vad du kan hitta. För arla produkter har man ju ofta hemma.
Skär kycklingen i strimlor och salta. Kärna ur paprikan och hacka den. Strö över paprika och salladslök. Rör ner crème fraiche och låt koka 2-3 min. 1 msk Arla® Smör-&rapsolja. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche ingefära&chili. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g kycklingbröstfilé 2 dl fullkornsris 1 tsk salt 1 röd paprika 2 salladslökar 1 msk Arla® Smör-&rapsolja 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche ingefära&chili
Rör ihop färskost, senap och flytande honung och bred på laxen. 150 g Arla® färskost naturell. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 6 bitar laxfilé, á ca 150 g ½ tsk salt 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung ½ dl mandelspån ev hackad färsk gräslök
Arla® Smör-&rapsolja. Gör så här Blanda mjöl, salt och peppar på en tallrik. Vispa upp ägget på en annan tallrik och blanda panko, ost och rosmarin på en tredje
Arla® Smör&rapsolja spray. Börja med pressgurka och rårörda lingon. Rör ihop ättika, socker och vatten. Rör tills lingonen tinat och sockret har löst upp sig
Knäck klorna och ta ur köttet. Skär köttet i bitar och lägg tillbaka i skalen. Täck humrarna med örtsmöret och gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. 100 g Arla® Svenskt Smör, rumstempererat. rivet skal och saft av 1 citron. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 kokta humrar 100 g Arla® Svenskt Smör, rumstempererat 1 vitlöksklyfta rivet skal och saft av 1 citron 2 msk ströbröd, gärna japanskt panko 2 krm salt 1 krm peppar
Tärna zucchinin och fräs den i smör-&rapsolja i en stekpanna. Salta och peppra. Häll på såsen och värm. Skiva och stek osten gyllene i smör-&rapsolja i stekpannan
Arla Syrad grädde har syrats med mjölksyrabakterier för en lite syrligare smak, men ger en krämigare konsistens än vanlig grädde och behöver ej redas av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.