Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 pilgrimsmusslor 2 msk Arla® Klarifierat Smör Blomkålspuré: 400 g blomkål 2 msk Arla Köket® vispgrädde ½ dl färsk persilja salt och peppar Brynt smör med soja: 50 g Arla® Svenskt Smör 2 msk japansk soja Garnering: färsk persilja
Blanda de andra ingredienserna till saffransskummet i en nonstick-kastrull, häll ner saffransblandningen när den lösts upp och låt gräddblandningen tjockna lite under omrörning
Blomkålspuré400 g blomkål 0,5 dl crème fraîche salt malen svartpeppar. Brynt smör50 g smör 1 limefrukt, rivet skal från hela frukten, saft från halva 1 msk japansk soja
Garnera ev med gräslök vid servering. Rör ihop färskost, senap och flytande honung och bred på laxen. 150 g Arla® färskost naturell. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 6 bitar laxfilé, á ca 150 g ½ tsk salt 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung ½ dl mandelspån ev hackad färsk gräslök
Receptoch bild. Salta pilgrimsmusslornaoch låt dom vätska sig lite, riv osten och blanda med panko. Smaka av med lite fond, vitpeppar och salt, sätt åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.