Vart jag har fått tag i idén till receptet har jag tyvärr glömt bort. Vi käkade grytanmed vanligt kokt ris och lite färska grönsaker, men det funkar säkert lika bra att käka den bara som den är eller med en bit bröd
Garnera ev med gräslök vid servering. Rör ihop färskost, senap och flytande honung och bred på laxen. 150 g Arla® färskost naturell. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 6 bitar laxfilé, á ca 150 g ½ tsk salt 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung ½ dl mandelspån ev hackad färsk gräslök
Toppa med lite extra dragon och pumpakärnor. Servera med kycklingfräset. Fräs allt i smör- &rapsolja i en stekpanna tills det har fått fin färg och kycklingen är klar
Servera med potatis. Gör så här Blanda mjöl, salt och peppar på en tallrik. Arla® Smör-&rapsolja. Vispa upp ägget på en annan tallrik och blanda panko, ost och rosmarin på en tredje
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.