Lax- och fänkålspaj - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 2 1 röster

Ingredienser

  • 125 g Arla® Svenskt Smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 msk vatten
  • 1 gul lök
  • 250 g fänkål
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • 150 g kallrökt lax
  • 2 tomater
  • 2 msk hackad färsk timjan
  • 3 ägg
  • 1 dl Arla® mjölk
  • 2½ dl Arla Köket® vispgrädde
  • rivet skal av 1 apelsin
  • 150 g Arla® Svecia, riven
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 125 g Arla® Svenskt Smör 3 dl vetemjöl 2 msk vatten Fyllning: 1 gul lök 250 g fänkål 2 msk Arla® Svenskt Smör 150 g kallrökt lax 2 tomater 2 msk hackad färsk timjan 3 ägg 1 dl Arla® mjölk 2½ dl Arla Köket® vispgrädde rivet skal av 1 apelsin 150 g Arla® Svecia, riven ½ tsk salt 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

  • Tomas Heldaeus

     - 

    För mycket vätska. Testa i låg pajform istället.

Logga in eller Registrera för att kommentera.