Ha i mandel, aprikoser, urkärnade dadlar, kokosolja och äppelmos i en mixer. Gör dem tillmindrebitaroch de är perfekta som mellanmål till barnen ihop med någon frukt eller liknande
Lägg aprikosernai formen som är klädd med pajdegen, fördela fyllningen över. Det blir med pajdeg än vad som behövs, men kavla ut degen och skär i rutor
Lägg isen ett lågt eller högt drinkglas. Mät upp rom och fyll upp med julmust. Garnera med apelsin, citron eller lime 4 cl rom, ljus eller mörk. 1 dl isibitar eller krossad. 0,5 skiva eller liten klyfta apelsin, citron eller lime
Halvera och kärna ur aprikoserna. Karamellisera strösockret i en stekpanna på medelvärme tills det blivit gyllene, häll på champagnen, lägg ivaniljstångoch märg
ochsamtidigt rom. så jag slängde ihop en blandning. Blev så sugen på cheesecake, och körsbär. Blev dock väldigtbesviken när jag provade ett nytt gelatin pulver som inte skulle klumpa sigochdiverse annat
Persikan passar bra i marmeladen då den inte kokar sönder lika mycket som aprikoserna. Riktigt god är denna marmelad till ost ochspeciellttillgratinerad getost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.