Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Halvera päronenoch ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
De torkade päronen kan bytas mot äpplen, aprikoser, russin eller något annat som du tycker om. Tillsätt resten av vattnet, olja, sirap, nyponmjöl, strimlade torkade päron, hampafrön, linfrön och solroskärnor
Ha i mandel, aprikoser, urkärnade dadlar, kokosolja och äppelmos i en mixer. Gör dem till mindre bitar och de är perfekta som mellanmål till barnen ihop med någon frukt eller liknande
Lägg aprikoserna i formen som är klädd med pajdegen, fördela fyllningen över. Det blir med pajdeg än vad som behövs, men kavla ut degen och skär i rutor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.