Apelsin chokladpastej, Cointreau siraps marinerade färska bär, gräddskums toppar och smör, salt- & kanel rostade nötter
tallriksmodeller.blogg.se
tallriksmodeller.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 115 g Philadelphiaost
  • 100 g visp grädde
  • 200 g mörk choklad av god kvalité, smaksatt med apelsin
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 st stort ägg
  • 3 dl socker
  • 2 dl vatten
  • 2 dl färskpressad apelsinjuice
  • Knivsudd vanilj
  • 5 cl Cointrau
  • 200 g färska bär
  • 100 g skållad mandel
  • 100 g skållade hasselnötter
  • 100 g skalade pistage nötter
  • 1 äggvita 2-3 tsk kanel
  • 1 tsk Salt
  • 25 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.