Vispa äggvitornamed sockret till ett hårt skum. Desserten på Nyår satt som en smäck. Garnera medbär. Blanda äggulor, socker, grädde, mjöl och smör i en kastrull
Till Josefins tårta hade jag blåbärssyltochfärskablåbär eftersom hon älskar blåbär, men nu i oktober - Rosa Bandetmånaden - väljer jag rosaröd hallonsylt och lika rosaröda färska hallon för att påminna oss alla om att vi ska hjälpas åt att utrota bröstcancern - och all annan cancer också för den delen
Marängtårtan jag tänkte bjuda er på idag är nästan likadan som grundreceptet, men med den skillnaden att jag nu använder ljust rårörssocker i stället för vanligt vitt socker, och även har uteslutit valnötterna eftersom både jag och en av mina döttrar blivit allergiska mot det
Servera helst muffinsen varma och häll den vita chokladsåsen över. Vit chokladsås. Blanda vetemjölet med bakpulvret och rör ner mjölblandningen i äggvispet
Tvätta av ballongerna med lite diskmedeloch skölj noga. Det här receptet består av många olika steg och en hel del ingredienser, men om du tar det steg för steg så är det inga svåra grejer
Bred Mascarpone på pizzabottnarna och riv över vit choklad. Toppa medfärskabäroch florsocker. Kavla degen och stansa ut små pizzor med ca 10-15 cm i diameter. Sänk ugnsvärmen till 225 grader och baka i mitten av ugnen ca 10 minuter. 100 g vit choklad. 200 g färskabär, t ex blåbäroch hallon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.