För några år sedan köpta jag en aburök och använde den flitigt då. Till detta serverade jag min falska hasselbackspotatis men det receptet har jag lagt upp förut, så kika in här så hittar ni det
Superbra om man har mycket att göra eller många rätter att laga och vill förbereda maten. Vill bara tipsa om hur du kan göra hasselbackspotatis på lite snabbare vis
Denna ankrätt åt vi på nyårsafton, och det blev en riktig hit. Anka gillar ackompanjemang av sötma och syra, här i form av sötsyrliga fikon och en mustig och lite söt madeirasås
Anka är saftigt och har ett härligt kött. Salta och bryn med fettkappan neråt tills den fått färg. Lägg över ankan i en ungsfast form och stick in en termometer
Honungsglacerat ankbröst med äppel- och sellerisallad, rostad potatis och apelsinsås. Jösses vilken långkörarmeny, Feber och elände gör ju att man liksom tappar lusten att göra någon nytta alls, men den som väntar på något gott
Snitta fettet tätt med en vass kniv och peppra. Sila såsen, smaka av och vispa ner smöret. Låt dem vila inlindade i aluminiumfolie medan äpple och potatis tillagas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.